They're taking the hobbits to Isengaard.

Fredag kväll. Sitter här med en ypperligt god dricka och ska alldeles strax hämta lite annat gott. Blir att prata med finaste Hanna och läsa Drarry ikväll. Imorgon är det nämligtn "utgång" om man nu kan kalla det för det. Ska iallafall ut till Gnosjö och träffa Oskar, helt spontant. Jag ska rädda honom från draken som hotar att elda upp hans hår. Så det botar vi med bra musik och god dricka. Lovely. Så nu ska jag springa ner och sen byta om till myskläder. PUSS.


Samtalsämne mellan mig, Höjer, Aggie, Meddo och Julia på samhällen; strapons, lesbiskt sex och bamse. Man måste ju nästan älska tjejerna i min klass. ♥

Harder, faster, better, stronger.

Samhällslektion, vi jobbar med politik. Inte världens roligaste, men jag blir lite mer insatt iallafall. Slutar om en kvart, blöh. Sen ska jag vänta på Oskar som slutar vid två, ska passa på att skriva lite tror jag. Sen blir det att få mitt hår fixat av killen. Var det bara i mitt huvud som den meningen lät fel? Haha. Nej, men det blir förhoppningsvis bra, är pepp på det, hihi. Sen blir det hem med mami bara, kycklingwraps ikväll, mums! Ska kolla om jag kan ladda ner en ny film med, eller kanske ladda ner de två sista säsongerna av Vänner. PUSS.

New favourite. ♥I know I need You
I need to love You
I love to see You, but it's been so long
I long to feel You
I feel this need for You
And I need to hear You, is that so wrong?

Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.
Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.

Now You pull me near You
When we're close, I fear You
Still I'm afraid to tell You, all that I've done
Are You done forgiving?
Oh can You look past my pretending?
Lord, I'm so tired of defending, what I've become
What have I become?

Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.
Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.
Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.
Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.

I hear You say,
"My love is over. It's underneath.
It's inside. It's in between.
The times you doubt Me, when you can't feel.
The times that you question, 'Is this for real?'
The times you're broken.
The times that you mend.
The times that you hate Me, and the times that you bend.
Well, My love is over, it's underneath.
It's inside, it's in between.
These times you're healing, and when your heart breaks.
The times that you feel like you're falling from grace.
The times you're hurting.
The times that you heal.
The times you go hungry, and are tempted to steal.
The times of confusion, in chaos and pain.
I'm there in your sorrow, under the weight of your shame.
I'm there through your heartache.
I'm there in the storm.
My love I will keep you, by My pow'r alone.
I don't care where you fall, where you have been.
I'll never forsake you, My love never ends.
It never ends."

Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.
Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.

The pain of love, will last foreverBilden är inte av högsta kvalite, men plasten måste sitta kvar.

En stolt tjej som klarade av både smärta och nålrädsla har nu EN ASFIN tatuering på armen, något som kommer finnas forever, schreib uns in die Ewigkeit, genau. ♥ Tokio Hotel betyder ju som sagt mer än tusen hav för mig och det kändes fint att äntligen symbolisera min kärlek till dem men det finaste citatet. Ur en av favoritlåtarna.
YAY ME !!!

I will forgive you for failing me, but I will always remember.Jag vill bara bli älskad för den jag är. Jag vill bli accepterad, älskad, kramad, saknad.
Jag vill kunna släppa ut allt mitt mörker hos någon. Begär jag verkligen så mycket?
Är det så svårt att låta mig vara den jag är?
Ni ser inte tårarna och ni ser inte ärren. Ni ser en tjej som skrattar och är glad.
Men det är bara en liten del av pusslet. Ni ser inte hela bilden som är jag.
Påminnelse till mig självFREDAG, 14.10, OSKAR, UGGLAN, GUMMIBAND.

Is it my turn soon?Fick en känsla av att min näsa var för stor för att se bra ut i septum. Men alltså....septum blir mitt nästa projekt. För fan vad bra jag skulle ha (kommer) passa i det. Först kommer håret dock, hoppas fixa det innan veckans slut.

Butterflies

Favoritbandet live i öronen, försöker få bort fjärilarna som byggt bo i min mage. Försöker få tag på O på facebook, men människan är inte online, suck. Ska snart gå ner och skriva ut ett papper, betala räkningen och föra över pengar. Ska jobba lite mer på engelskaskiten och sen ska jag kolla på film och äta. Vänta på ett fint mms ska jag med göra. Min fina Göteborgare får nämligen sin septum piercad om ungefär två timmar. Håller tummarna och tänker på henne ikväll. Nu ska jag lämna er och återgå till att försöka lugna min mage. En grogg kanske är svaret? Haha, hoppas kan man iaf.... Puss.


Come break me down. Bury me, bury me.Ikväll låter jag tårarna falla och tar emot ångesten.
Ikväll spelar jag inte glad, jag låtsas inte må bra.
Ikväll är jag bara mig själv.Plugga in årstal i HBT-historia är inte jättekul. Inte heller att veta att den jag helst vill prata med vägrar. Jag kan inte mer än säga förlåt och hoppas att hon skriver snart igen. På onsdag tatuerar jag mig, scary. Måste hitta en snygg skrivstil att ha, problem. Beslutsångest. Duscha måste jag göra med, och plugga. Fml. Jag vill ha en cigg, Håkan i öronen och röda höstlöv i håret. Jag vill ha besök av en fin vän och dricka tea i mörkret. Jag vill skratta.

Jag vågar aldrig hålla din hand.

Jag är kung på att göra mina vänner arga på mig. Kung på att förstöra allt fint.


Att våga hoppas på något fint är som att skjuta sig i huvudet.Nu ska den här smålänningen smyga ner och hämta två cornflakeskakor, kissa och sen bädda ner sig i sängen och kolla på Vänner tills jag somnar. Imorgon ska jag plugga och hjälpa B. Puss.♥

Feelin' like a rich bitch.

Ullared idag, kom hem med massa fint. På kvittot står 1077:- som slutsumman. Två jeans, nitbälte, stickad tröja, hoodie, mössa, 8 hotpants och väska hamnade i min påse. Plus två nya nagellack och nötfria M&M's (nötallergiker, haha) Sjukt nöjd tjej! ♥


Kom med ett långt axelband som jag valde att ta av.


Nu ska jag äta lite framför Girl, interrupted. En av favoritfilmerna. PUSS.

240911


Guten morgen! Snabbinlägg från lilla mig blir det, klockan tio i åtta!Har precis klätt på mig och ska alldeles strax gå ner för att äta en skål (laktosfri)mjölk och cornflakes. Sen bär det av mot Ullared för några timmars shopping. Ska hämta min bror och hans flickvän i Gnosjö först bara. Bilder på allt jag köpt kommer när jag är hemma igen. TIlls dess får ni ha det så bra. PUSS.

Gömda ord som kommer fram i nattens mörker

Ingen förstår hur ont det gör.
Ingen förstår hur jävla ont det gör att leva mitt liv.
Att ständigt se vackra, lyckade människor runt sig och
samtidigt känna sig ful, äcklig, hemsk och bara fel
.

Alla runt om kring mig, har någon speciell.
En bästa vän, en flick-/pojkvän, en syster
eller någon annan viktig person i sin närhet som de kan prata med.

Jag då?
Jag har vänner runt mig, vänner som säger att de bryr sig,
Men vem kommer vara kvar när det verkligen gäller?
Vem kommer att stå med mig när det stormar?

It's like a fucking carcrash in my head.

When the fullmoon turns dark, that's when I'll go home.

Hösten är på väg; glad Cizzi. Tre veckor kvar till Louise och Malmö; ännu gladare Cizzi. Cornflakeskakor och cola i kylen, besök om några veckor kanske; gladast Cizzi. Skypear med tjejen jag alltid skypear med, haha, och drogar tumblr. Håller på och kissar på mig, nödvändig information, I know ;) Snart blir det köket och mat, kycklignwraps, mums! Funderar på att starta en film och äta till den på rummet, låter lockande. Hihi, puss på att jag ska köpa nytt till garderoben imorgon med! Auf widersehen.


Vill ha tillbaka mitt långa hår, fml...

Homo; erectus, neandertalis, sapiens, rudolfensis, habilis och ergaster.

Hela veckan har varit ett mentalt helvete. Varit så trött att jag börjat gråta för ingenting, mental breakdown kallas det. Har jättemycket att plugga i helgen med; historia, engelska och BKF. Miniseminarium med historian på torsdag och fredag, två häften att läsa igenom och memorera, en hel jävla engelskabok att läsa klart och skriva loggbok till PLUS att jag ska göra klart mitt arbete om HBT-kulturen. Och dessutom har jag ett jävla matteprov imorgon! Kul liv va?! Nej, fy. Helgens plus är att vi ska till Ullared på lördag. Ska införskaffa mig en skinnjacka och en "sparkdräkt". Vill ha en svart eller USA's flagga, så jag kan ha slappedag i skolan! Nu ska jag strax lägga mig i sängen och läsa den där förbannade engelskaboken. Fml alltså. PUSS.


Jag vill tillbaka, till staden där jag mår bra och kan vara mig själv. Till staden där jag känner mig hemma..

TOPSHOP


Onödigt inlägg med massa text. ♥

Skypea med Hanna och nörda på Tumblr. Snart läsa tråkig engelskabok innan sömnen infaller.  Har jobbat med mitt HBT-arbete hela eftermiddagen, så jävla kul! Är verkligen pepp att framföra allt för klassen nästa vecka. Ska försöka få till en intervju också, så blir det ännu bättre. Hoppas att jag får bra betyg för den bara. Vill ha bra betyg i den här kursen med, en av de jag faktiskt gillar. Men men, får kämpa för det jag vill ha helt enkelt. Ska försöka avsluta allting och lägga mig nu. Imorgon är det en kort skoldag, slutar 13.45, men har min mentor hela förmiddagen och det är jobbigt nog. Efter det blir det att gå och boka tid, nu ska jag fan åtgärda mitt problem istället för att bara sitta och stirra. Ta bussen hem och plugga lite till. Ska försöka läsa ut engelskaboken till nästa tisdag med, fml. Men vill man ha mvg i engelska b så får man göra vad som krävs haha. Puss.Saturday doesn't rime with turtle

Andra dagen i min älskade stad.

Vaknade halv nio av POTC-themesong, drog mig lite och gick sen iväg till tåget. Mötte Hanna på stationen, tog en promenad till Haga och åt en mysig frukots på "
Le petit café".


Vandrade upp till Skansken krona, kollade på utsikten, rökte lite och pratade massa.


Gick ner på stan, kollade runt lite. Mötte sedan upp Johannes och Malin vid domkyrkan, fika på Café Kosmos och sen vandring till Nordstan/shock. En rökpaus på Lejontrappan och prata ännu mer.


Blev nästan påkörda av en spårvagn och en cykel, dansade på gatan med Malin. Hanna lekte paparazzi och sen var det hejdå på centralen.Ett stort tack till de underbara människor som gjorde de här två dagarna så bra. ♥

Ikväll faller tårarna, ikväll kryper ångesten på mig, och allt är mörker.


Gotta get down on friday.

Första delen om mina två dagar i min favoritstad. Enjoy!

Kom till Göteborg, köpte Håkans samlade singlar, åt glass med Emma på donken, nordstan.Tog bussen till Hanna, åt american panncakes, blev mätt och tog en promenad runt tjärnen.


Åkte till centralen, träffade Elin och Olof. Promenad till Liseberg, vandra runt där,sen Håkan. Jättemycket folk, vi fick ändå bra platser. Kärlek.


Vandrade tillbaka till centralen, mellanlandning på max och tjockade oss. Såg Robert Pattinsson (jag och elin sa att det var han iaf) Både jag och Olof sov på Elins axel på pendeln till Floda, trötta barn efter att ha hoppat för Håkan. Blev hämtade av hennes bror på stationen, åkte fin bil uppför de hatade backarna och somnade halv ett på E's mysiga vind i Floda.
Andra delen kommer upp senare medans ni sover, puss!

You were my dream, but then you hurt me.Köpte hårfärg på Shock igår och idag färgade mami mitt hår. Blev en fin turkos färg, jag själv är skitnöjd! Bilderna från helgen kommer upp i omgångar imorgon, kommer ha datan på nästan alla lektioner så. Nu skajag fortsätta prata med Hanna och läsa bloggar. PUSS♥

Alla dansar och jag tänker, är du också själv..

Hejsan hoppelihoppsan! Sitter hos mami nu, fryser som en dåre och är uttråkad. Har svarat på lite kommentarer och ska alldeles strax tanka in bilderna från helgen. Men sen då? Det funkar inte att kolla på Vänner på datan, fml. Får väl ligga på tumblr och glo, haha. Ska färga håret ikväll med. Blir lite galet kanske? Är nervös inför resultatet, kommer jag våga gå till skolan? Haha. Okej, jag nojjar för mycket. Klart det blir bra! :D Nu ropar mami så jag måste gå ner. PUSS.

"Jag tar livet av mig om du tar klivet från mig."

Hemma från Göteborg. Hes som en skata på knark, träningsvärk i hela bakdelen och feber på väg. Grät en flod på tåget hem och grät ännu mer under kvällen. Håller masken uppe och tänker positivt. Får hoppas på en positiv morgondag istället. Sitter och pratar med bästa lekkamrat på msn. Blir att se en film snart, min kära far tipsade mig om den. Han vet att jag gråter till djupa filmer, och eftersom han nästan grät till den borde den passa mig. Haha. Bilderna från konserten och dagen kommer imorgon. Har ingen datasladd hos pappa, fml. Har jättemånga från dagen, Hanna lekte paparazzi. Blev asbra bilder. TACK ELIN FÖR ATT DU LÄRDE MIG HUR MAN FÅR SVARTVITT. Nu ska jag ta på mig en gosetröja och starta filmen. Dricka pepsi och mysa i min nya halsduk från Zara. PUSS.

RIght here, right now.Nu ser jag Håkan, nu är jag lycklig. ♥

Sänder ljus till mig och skatorna!

@Håkan Hellström, 4 Juni 2011


Hej! Hanna här! Jag är lite hjärtekrossad och bitter för att jag sitter hemma och är sjuk när Håkan spelar på Liseberg och Josephine just nu befinner sig där med fina vänner! Jag vill också vara där och känner mig lite som Madicken när hon missar sin utflykt för att hon har hjärnskakning. Vi har i alla fall haft några mysiga timmar, ätit pannkakor och tagit en promenad runt tjärnen. Josephine gav mig finaste tekoppen med tillhörande assiet :) asgulligt! Nu ska jag snart äta middag och tillbringa resten av kvällen framför en film.... Tokio Hotel är i studion och ett nytt album kommer i vår, enligt mtv. Det gjorde min bitterhet lite bättre, haha :3 *_* Hoppas ni har det finfint! Besök gärna min blogg också HÄR.

pusspuss! ♥♥♥


Neonljusen på gatorna.♥

Tjolahopp! När ni läser det här sitter jag på tåget mot Göteborg. Tänkte bara berätta att ikväll ser jag älskade Håkan Hellström med Elin och O. Ska bli så grymt roligt så ni anar inte. Att få skråla till hans fina sånger bland massa andra fans har varit min stora dröm länge. Underbart.♥


You have my heart inside of you hands.

Guten morgen leute! Sitter i pappas lägenhet och lyssnar på musik, ska ladda ner lite nytt att ha på tåget. Indiebandet He is we har fångat mitt hjärta så det blir säkert några låtar av de. Ska även försöka få min kära far att skjutsa mig till tågstationen. Får köra på "jag är sjuk, får inte anstränga mig" Får hoppas på det bästa helt enkelt!  När jag kommer fram måste jag köpa ett tågkort, påminn mig! Och sen ska jag träffa Emma lite, leta efter strumpbyxor och en skiva jag längtar efter. Sen tror jag det blir att ta bussen till en kär vän i väntan på Elin, som slutar runt fyra. Nej du, nu ska jag ringa min käre far och ta en slurk hostmedicin. PUSS♥

Hon slöt ögonen, tog ett djupt andetag och tryckte sedan på avtryckaren. Allt blev svart.

Nu ligger Cizzi i sängen med en cider och ska snart se vänner. Stolt över att jag packat klart väskan, bara tandborste och laddare som ska ner imorgon, och plånboken med alla kort förstås. Annars är allt klart! Håller på och laddar kameran och iPoden med. Så kan jag lyssna på musik på tåget imorgon. Har en bok nerpackad i väskan med, nörd som jag är ;) Så nu ska jag sitta här, dricka cider och använda Thaispray och kolla på Vänner. Har två inlägg som kommer upp under helgen. Så helt tomt blir det inte här! PUSS.


BF10 ♥Det här everyone, är min mycket speciella klass. De flesta är helt störda (paul andersson) men vi har faktiskt jävligt kul under våra lektioner. Gillar er trots allting ;)

Uppifrån vänster till höger; Benjamin, William, Odd, Kristian, Emiliano och Gustav.
Andra raden; Angelica, Julia, Linnéa, Paul Josefine, Sonja, Cizzi och Hanna.
Sittandes; Agnesa, Medina, Felicia, Sara, Nellie och Linda.

Totgeliebt, blablabla

Sjuk tjej sitter framför datan i sängen, fryser som en dåre så har täcket över benen som en gammal tant. Pratar med Golba på fb och Hanna på skype, ska även försöka läsa in Svenskan tills imorgon. Kanske blir att läsa in det på bussen imorgon (Camilla om du läser det här; jag ÄR ambitiös i svenska, jag är bara sjuk. förlåt) Har beställt minbiljett tills på fredag med, finally! 11.57 landar min rumpa på centralen i Göteborg. Blir att handla ngt att äta och sen dra till Schillerska, tror jag. Kanske ska sätta min briljanta plan i verket? Eller ta en titt på den där tjejen jag velat se så länge. Nu håller jag på och fryser ihjäl så jag ska överföra säsong 8 av Vänner till skoldatan och kolla lite. Sen är det godnatt för mig. PUSS.


Bjuder på en dålig cambild med en fin biljett i handen.

Vi är inte såna som i slutet får varann.

Fixat sovplats till fredag, lycklig tjej. Ska boka tågbiljetter i eftermiddag så är allt klart. Kommer bli awesomeness! Längtar rumpan av mig :D Äntligen, Håkan Live. Stå ihoptryckt med fans och skråla till mina favoritlåtar, kärlek. Och så får jag träffa mina söta Göteborgare med. ♥       Nu ska vi ha näringslära och göra soppa och äppelpaj. Mumsigt. Kommer bilder när jag kommit hem. PUSS.

Can we get pregnant from this?Sitter och fangirlar över Bill och Tom på skype med Jasse och Hanna. Bill passar inte med morötter i ansiktet har vi konstaterat. Tom har tighta byxor, Bill är blond, jag dör. Har lite svårt att andas, och lättare blir det inte när min näsa inte gör som jag vill.

You break my wings, and expect me to fly?

1. Berätta om första fyllan.
2. Berätta om första kyssen.
3. Vem är ditt snyggaste hångel?
4. Yngsta respektive äldsta hånglet?
5. Har du hånglat med fler än en person under en 24-timmarperiod?
6. Säg något du är nöjd med i ditt utseende.
7. Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig.
8. Favoritsexsoundtrack.
9. Vilken är den pinsammaste skivan du äger?
10. Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha sex med?
11. Har du ljugit för att få någon i säng?
12. Har du strippat för någon?
13. Har du stoppat upp behån/byxorna någon gång?
14. Har du snattat?
15. Har du moonat?
16. Den du levt och upplevt mest med?
17. Hur många har du varit kär i?
18. Käraste ägodel?
19. Vad skulle göra dig mest glad nu?
20. Vad har du varit mest rädd för i ditt liv?
21. Homo, hetero, bi?
22. Vad är kärlek?
23. Vad skulle du göra annorlunda om du fick återvända bakåt i tiden och ändra en sak?
24. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet?
25. Ordet är ditt.
1. Berätta om första fyllan.
6'e juni 2011, Picnikfestivalen, Göteborg. Hanna, Elin och massa annat skönt folk. Cider, vitt vin, rött vin, vodka och tequila. PÅ SAMMA KVÄLL. Minnet från den helgen är inte jättebra. Men fick uppleva en snurrig kväll med fina Hanna. Underbart trots fyllan. ♥
2. Berätta om första kyssen.
Sandra i korridoren på Apladalsskolan typ. Haha. Första seriösa var Boijne, usch. Smak av kaffe och snus. Aldrig igen, blesch.
3. Vem är ditt snyggaste hångel?
Hm, det ska vi kanske inte gå in på. Hej-du-vet-vem-du-är.♥
4. Yngsta respektive äldsta hånglet?
Hm, en 93'a och en 94'a haha
5. Har du hånglat med fler än en person under en 24-timmarperiod?
Nope, håller mig till en.
6. Säg något du är nöjd med i ditt utseende.
Just nu, mitt hår! Och mina ögon, och handleder.
7. Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig.
Händer.
8. Favoritsexsoundtrack.
Ehm, ingen aning, haha.
9. Vilken är den pinsammaste skivan du äger?
Möjligtvis en skica jag fick med Glassbilen när jag var typ, åtta haha..
10. Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha sex med?
Manlig; Georg Listing. Kvinnlig; Miranda Kerr.
11. Har du ljugit för att få någon i säng?
Nej, I'm an honest fuck (haha)
12. Har du strippat för någon?
Nope, aldrig varit i ett så seriöst förhållande
13. Har du stoppat upp behån/byxorna någon gång?
Ahahahahaa, ja. En gång! Jag och tre kompisar skulle ta oss in på the Grudge 2 så vi gjorde det. Och de kollade inte ens hur gamla vi var. Fml xD
14. Har du snattat?
Barbieskor när jag var liten. Desperat_unge
15. Har du moonat?
För min toalett.
16. Den du levt och upplevt mest med?
Hanna Koskenkorva troligtvis. Vänner i 13 år. Eller min bror, haha
17. Hur många har du varit kär i?
Aldrig varit riktigt kär. Bara konstig och desperat, fml.
18. Käraste ägodel?
Vännerna♥  Är inget utan någon av de, överlever inte en dag utan att höra ngt från EN VISS H, hahahahaah.
19. Vad skulle göra dig mest glad nu?
Göteborg med Hanna. (känns som att det är mycket hanna nu....? )
20. Vad har du varit mest rädd för i ditt liv?
Att förlora de jag älskar
21. Homo, hetero, bi?
Homo var det här
22. Vad är kärlek?
När du hittat någon du har svårt att leva utan.
23. Vad skulle du göra annorlunda om du fick återvända bakåt i tiden och ändra en sak?
Typ, 9/11..
24. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet?
Ja, saker som har hänt den här sommaren, och andra händelser i mitt liv.
25. Ordet är ditt.
Jag har kollat tider för min framtida tatuering idag. Jättebilligt att tatuera sig här i Värnamo. Så det blir snart. Och det är måndag idag, vilket betyder att det är FYRA dagar tills jag ser Håkan och får åka tillbaka till Göteborg. Liebe. Puss. Jag gillar livet. ♥

Känn ingen sorg för mig Göteborg.

Hejsan hoppsan. Innan ni får läsa om mitt underbara liv tycker jag att ni ska gå in här och skriva krya på dig till Hanna. Stackarn är både magsjuk och har problem med ögonen. Så in där och skriv till henne så hennes dag blir lite bättre. Okej, den är redan bra, jag finns i hennes liv (; Men ni fattar.        Jag har inte gjort så mycket intressant idag. Skolan förgylldes endast av det faktum att jag träffade Sandra och såg Adam i matkön. Han hade en TH-hoodie på sig. Var nära att säga hej, vågade inte. FML. Ska prata med honom imorgon, om jag ser honom. När jag kom hem blekte mami håret på mig en gång till, de mörka partierna jag hade är nu ljusa. Blir att gå till frisören och ta resten efter GBG-resan. Jag har även sett klart säsong 7 av Vänner. Vilket betyder att säsong 8 är på väg ner. Älskade serie. Håller på och äter lite nu, blev bara macka dock, och snart är det idol. Ska dra mig ner för att se det eftersom det är slutaudition i Sthlm denna veckan. En kille från min skola kom med och jag vill se om han gick vidare. SPÄNNANDE.
Nej, nu ska jag äta klart och sen gå ner. PUSS.

Gammal fin bild på oss. Hoppas du mår bättre snart gumman! ♥

Nu går den här donnan och går och lägger sig i sängen. Tokio Hotel i högtalarna, sms'a med Tilda och läsa Harry Potter. DU ÄR AVUNDSJUK. Och på fredag åker jag till Göteborg. Ska träffa Hanna. Hej, jag har saknat henne. Hej då. Ehehehe. PUSSHEJ. 


Naturpromenad i Floda, love it. Texter är inte relevant.

Idag fäller jag tårar för alla offer, alla familjemedlemmar, och alla som förlorade någon.Jag gråter floder varje gång jag tänker på alla familjer som splittrades pga det här. Ikväll ska jag kolla på Remember me och gråta till deras minne. ♥

Easy like sundaymorning.

Guten morgen. Livet är bra, sitter med ett leende på läpparna just nu. Ska försöka låtsas om att det inte alls beror på kommentarerna på facebook. Sitter även och skriver med fina fina Hanna på msn. Blir att åka upp till Göteborg på fredag. Se älskade Håkan och sen troligtvis sova hos henne. Puss på livet känner jag nu. Sen på lördag blir det att vandra runt i stan. Ska försöka hitta saker till mitt hår. Så jag kan få kalrt det någongång ;) Åh, saknar mitt älskade Göteborg och alla fina människor. Hanna, Elin, Malin, Gabbe. PUSS alltså. ♥


I'll be there for you, when the rain starts to fall.

Vilken färg har dina skor? -
Hur många sms har du skickat med din telefon? -
Vem är nummer 9 i din kontaktlista? -
Vilka finns i din "mottagna samtal"lista? -
Vilka namn finns i din smsinkorg? -
Vem kysste du senast? -
Vem kramade du senast? -
När såg du din bästavän senast? -
Din favoritfilm? -
Din favoritlåt? -
Bär du på en stor hemlighet just nu? -
När vaknade du imorse? -
Gillar du hästar? -
Har du ett turnummer? Vilket? -
Vem hade du velat träffa just nu? -
Vilket är det bästa året hittils? -
Är du kär? -
När drack du alkohol senast? -
Är du en rökare? -
Föredrar du snus eller rökning? -
Vad heter du i mellannamn? -
Har du en blogg? -
Vilken klass går du i? -
Är du oskuld? -
Ditt favoritband? -
Din favoritartist? -
Thåström eller Håkan Hellström? -
Göteborg eller Stockholm? -
Vars bor du? -
Vars vill du bo? -
Vilken låt är nummer 6 uppifrån i din spotifylista? -
Vilken låt är nummer 6 nedifrån i din spotifylista? -
Vem skrev åt dig på msn senast? -
Vem skrev du senast sms med? -
Vem ringde dig senast? -
Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser? -
Blind eller döv? -
Har du MVG i något? Isåfall vad? -
Hur gammal tror du att du kommer bli? -
Vad vill du jobba/jobbar som? -
Var är dina syskon just nu?
Senasta kändisen du såg? -
Favoritkändis? -
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? -
Har du piercingar? Isåfall, vars? -
Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? -
När grät du senast? -
Är du vig? -
Vad står det i ditt senast skickade sms och vem var det till? -
Använder du hårspray? -
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? -
Har du varit tillsammans med två samtidigt? -
Uppsatt hår eller hängande? -
Vill du gifta dig i framtiden? -
Vilken vän vet mest om dig? -
Har du varit vän med någon som du inte tycker om nu? -
Vem skrev åt dig på Facebook senast? -
Vad stod det i din senaste händelse? -
Vill du bli modell? -
Din bästa tjejkompis? -
Bästa killkompis? -
Vad var det senaste du installerade på din dator? -
Vem är den perversaste person du känner?
Vad tittar du först på hos killar/tjejer?
Favoritdryck? -
Favoritdryck innehållandes alkohol? -
Senaste CD-skivan du köpte? -
Har du några plancher i ditt rum? På vem/vad? -
Vad ska du göra i sommar? -
Har du haft oskyddat sex? -
Hur många har du strulat med på en kväll? -
Har du rökt på/knarkat? -
Hur ofta festar du? -
Favoritskådespelare? -
Favoritkomiker? -
Klänning eller kjol? -
Har du varit med på TV? -
Vad kollar du helst för TV-program på morgonen? -
Snyggaste kändisen? -
Vart vill du resa innan du dör? -
Vilken färg har dina skor? - De jag använder mest, svarta converse
Hur många sms har du skickat med din telefon? - Över 10'000 säkerligen
Vem är nummer 9 i din kontaktlista? - Camilla
Vilka finns i din "mottagna samtal"lista? - Hanna, mami, pappa, Svamp och massa okända
Vilka namn finns i din smsinkorg? - Hanna L, Linda, Svamp, Linda F, Jeny, sandra, Michaela och Sus
Vem kysste du senast? - Sandra, tror jag, haha.
Vem kramade du senast? - Sandra
När såg du din bästavän senast? - Well, har fyra som jag räknar som det så ah.
Din favoritfilm? - Harry Potter
Din favoritlåt? - Just nu, The war med 30STM
Bär du på en stor hemlighet just nu? - Beror på vad andra ser som stort
När vaknade du imorse? - Åtta
Gillar du hästar? - Jadå
Har du ett turnummer? Vilket? - Nope
Vem hade du velat träffa just nu? - Pga mitt humör...Malin
Vilket är det bästa året hittils? - Well, 08-10 har varit rätt bra alla tre
Är du kär? - Jag vet inte hur kärlek känns
När drack du alkohol senast? - En vecka sen kanske
Är du en rökare? - What you don't know doesn't hurt you
Föredrar du snus eller rökning? - Rökning
Vad heter du i mellannamn? - Emilia
Har du en blogg? - Yes, skriver kinda där?
Vilken klass går du i? - BF10
Är du oskuld? - Nope
Ditt favoritband? - TH och BVB
Din favoritartist? - Håkan Hellström
Thåström eller Håkan Hellström? - Håkan
Göteborg eller Stockholm? - Göteborg
Vart bor du? - Värnamo
Vart vill du bo? - Göteborg
Vilken låt är nummer 6 uppifrån i din spotifylista? - At your funeral av Saves the day
Vilken låt är nummer 6 nedifrån i din spotifylista? - En vanlig dag av Ulrik Munther
Vem skrev åt dig på msn senast? - Typ, Jenny
Vem skrev du senast sms med? - Finis Malin
Vem ringde dig senast? - Hanna
Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser? - Bills ögon
Blind eller döv? - Nejnejnejnejnejnejnej!
Har du MVG i något? Isåfall vad? - Engelska och IOS (fritidskunskap)
Hur gammal tror du att du kommer bli? - 80+
Vad vill du jobba/jobbar som? - Lärare/fritidsledare
Var är dina syskon just nu? - min kära bror är med hans flickvän i stan
Senasta kändisen du såg? - Kristian Antilla haha
Favoritkändis? - Demi Lovato
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? - Igår
Har du piercingar? Isåfall, vars? - Öronen och läppen
Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? - Nu kan du få så lätt HÅKAN♥
När grät du senast? - Iförmiddags
Är du vig? - Inte ett dug
Vad står det i ditt senast skickade sms och vem var det till? - "Bra. Älskar dig otroligt mycket.<3"
Använder du hårspray? - Ibland
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Never
Uppsatt hår eller hängande? - Både
Vill du gifta dig i framtiden? - Absolut
Vilken vän vet mest om dig? - Lidman och Malin
Har du varit vän med någon som du inte tycker om nu? - Inte vän direkt, mer bekant. Äckel.....
Vem skrev åt dig på Facebook senast? - Malin
Vad stod det i din senaste händelse? - "Michaela Möccii Bengtsson har också kommenterat sin status"
Vill du bli modell? - Ahahahahaha, nej, lol
Din bästa tjejkompis? - Typ... alltså, jag vet inte....
Bästa killkompis? - Har ingen
Vad var det senaste du installerade på din dator? - Canon-program
Vem är den perversaste person du känner? - PAUL ANDERSSON
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? - Hår, ögonen, bröst (haha) och stilen
Favoritdryck? - Brun läsk
Favoritdryck innehållandes alkohol? - vodka med powerking/cola/sprite
Senaste CD-skivan du köpte? - Bring me the horizon
Har du några plancher i ditt rum? På vem/vad? - Två var på killarna i TH, Alexander skarsgård i ram och Håkan (♥♥♥) i ram
Vad ska du göra i sommar? - Nästa sommar ska jag förhoppningsvis resa
Har du haft oskyddat sex? - Yes, haha
Hur många har du strulat med på en kväll? - En
Har du rökt på/knarkat? - Aldrig
Hur ofta festar du? - inte särskilt ofta
Favoritskådespelare? - Johnny Depp och Angelina Jolie
Favoritkomiker? -  Josephine Bornebusch
Klänning eller kjol? - långklänning
Har du varit med på TV? - Yes, när jag var liten flicka haha
Vad kollar du helst för TV-program på morgonen? - Fran Fine eller Simpsons
Snyggaste kändisen? - Miranda Kerr
Vart vill du resa innan du dör? - Wizarding world of Harry Potter i Orlando, Florida

The one where I love Friends.♥

Fortfarande sjuk, fortfarande mensvärk. Men ett leende har jag ändå på läpparna. Det är lördag, vilket betyder att det bara är en vecka kvar. Sju dagar kvar tills jag vandrar omkring på Göteborgs gator och nynnar på Håkan. 168 timmar kvar tills jag träffar Fyrkant igen (gråter nästan bara jag tänker på det) Göteborg är mitt hem och min framtid. Förmiddagen har bestått av Friends, tumblr, frukost och chatt med Heztcåki. En framtida Värnamoresa för henne låter kanon i mina öron. Barapapapa, I'm lovin' it. Livet börjar ordna upp sig för mig. Någon tog mod till sig och brydde sig när jag satt ensam i matsalen. Tack M.  Jag gillar min klass. Så tacksam för att de faktiskt pratar med mig, och inte bara snackar skit. Nu ska jag kolla på Friends och bota mensvärken med choklad och vatten. PUSS. 

P.S; I oktober ska jag träffa Hestlåis och syster för första gången. Jag är nervös..Making changes, damdamdam. Being beautiful, damdamdam.


Diskutera B.K's nya hårfärg på fb-chatten med Låis, yes yes. Han gjorde som mig den här gången. Lilla söta wannabe. Nej, allvarligt talat så tror jag han är är jättesnygg i det. Får vänta på en bild framifrån så får jag diskutera det då istället. Nu ska jag kolla på vänner och dö av mensvärk. Har använt vetekudden fem gånger men den hjälper inte. Får lida i tystnad, och kanske dö lite. Funderar på att skaffa p-piller för att lindra allt. Bra idé tror jag. Nej, ha det bra så hörs vi på min begravning, haha. PUSS. ♥

Aj, vilken otur.

Halli hallå! Lånar Beckas data för att slänga in ett inlägg lite snabbt. Tänkte bara informera er om att mitt grattis-inlägg till Gustav vägrade komma upp igår. Illa gorilla. Min historia blev inställd så istället sov jag en stund på en bok i källaren, haha. Tills Annie och Olle kom och petade på mig. ELAKT. Men men, sitter och pratar med Sonja atm, snor tuggummi av mig gör hon med (;
Min hals har fuckat upp sig ännu mer sen igår. Mina mandlar hatar mig och har bestämt sig för att svullna till sin dubbla storlek. Blir att dricka tea i literformat ikväll. Kärlek. Svartvinbärssmak.
Nu kommer Beckas lärare och skäller. PUSS.


Jag tar en bira, tar en gura. Nananana

Sjuk tjej som skriver. Halsfluss alternativt förkylning på gång, jättekul. Nej tack. Jag som ska köa till Håkan nästa fredag och allt :( Men men, det får bli tea och halsduk ett par dagar framöver. Kvällen spenderar jag i sängen med täcket. Ska kolla på Twilight som jag inte sett på jättelänge. Saknar min Jacob Black-hysteri lite. Ska på äventyr med mami på måndag med. Kolla upp storlek, pris och liknande. Snart får jag kanske min önskan uppfylld! Men nu får ni ha det så bra, för nu ska jag hämta dvd'n från vardagsrummet. Håll tummarna för att jag är frisk och mensfri tills nästa fredag. PUSS.
Btw, kommer upp ett inlägg vid åtta. In och läs (;


Random fin bild.

Min bror har förstört mitt sociala liv. (mycket text)

Okej, i min skola finns det en pöjk som jag kallar Adam. (har fått reda på hans riktiga namn, men han passar inte i det så han heter Adam) Han har precis börjat ettan och är otroligt söt. Har tatueringar, en piercing, snelugg och är bara allmänt fin att kolla på. Här kommer berättelsen om hur min bror förstörde mitt sociala liv i skolan, och mina normala chanser att prata med sagda pojke.
Händelse #1; Jag och mina kompisar ställde oss i matkön, hamnade bakom Adan och hans tjejkompisar. Jag kollar lite smygigt (ja det är ett ord) på honom och märker att han har en jeanstygsväska över höger axel, och på väskan hänger det en svart tjocktröja med massa vita och rosa symboler/bilder. Jag känner igen tröjan, och får svårt att andas. Det är en Tokio Hotel-hoodie. De två tjejerna jag står med säger åt mig att lugna ner mig, det är säkert hans tjejkompisars väska+tröja som han bär på. (I know. Dåligt förslag.) Går runt i en vecka och tänker att killen är ett fan, hoppas på det bästa.
Händelse #2; 1'a september, tvillingarna Kaulitz födelsedag. Min klass har s.k "fri lektion" så vi sitter i uppehållsrummet i källaren och jobbar utan lärare. Adam och hans klass sätter sig på golvet i korridoren utanför, och jag tycker mig känna igen trycket på hans tröja. Pratar med Linda om Adam och sen (genom en pinsam händelse) får jag reda på hans riktiga namn. TACK P...... Går ut mot mitt skåp för att lämna arbetet. Upptäcker att Adam, som är KILLE, sitter med en Tokio Hotel-tshirt på sig. Får svårt att andas. Killen är definitivt ett fan.
Händelse #3; Går förbi ett av mina klassrum på första våningen, Adam sitter utanför sagda klassrum med sina två (fjortis-)tjejkompisar. Går förbi tio minuter senare, lektionen har börjat. Min bror sitter i klassrummet, två meter till höger om honom sitter ADAM. Får för mig att sms'a min bror och fråga vilken klass Adam går i, och även påpeka att han har lektion med snygg-Adam. Vad tror ni inte min bror gör?! Jo, den jävlen säger till Adam att hans syster tycker han är snygg. Där dog mitt sociala liv i skolan. Tack broder, tack.

Bästa känslan som finns är när alla skrattar åt en.Andra dåliga samhällslektionen i rad. Tack, verkligen. Bara två som faktiskt beter sig som människor.
Jag och Linda skulle berätta hur vi valt att våran ö skulle vara. Alla skrattar, ställer dumma frågor och ifrågasätter allt. Jag känner mig älskad. Verkligen. Hoppas ni alla stiger på lego. 

Okej, seriöst nu. Sitter vid datan hos mami och ska snart gå ner och hämta vatten. Typ det enda jag dricker hemma, haha. Sen blir det att se Vänner ett tag. Har ingenting jag behöver plugga till, en bok att läsa i Engelskan men det kan jag göra i sängen ikväll. Puss!

I want a dog, so freakin' bad.


bokeh

 Forever is a long, long time.


1. fr.v Olivia, Alma och Vanessa.
2. Olivia och Alma. Saknat er! ♥
3. Köpte tröjan, kände mig snygg, haha.
4. Kröp på parkering hemma och letade efter en igelkott.Besöksrekord igår, lyckan stiger. Tycker om er vilka ni än är. Skriv en kommentar och få en puss!

We set the world on fire.


Guten morgen leute. Sitter här och lyssnar på BVB, kärlek. Andy är så sexig i "Perfect weapon".... cizzi dör.
Ska alldeles strax klä på mig för att bli hämtad av mami. Sov hos min kära far igår eftersom jag var ute på stan lite. Blev uteservering med frugan vid åtta, mysigt. Sen blev det bråk och allt sket sig. Just nu skrattar jag åt det, men det ändrar väl sig imorgon när man möter alla människor igen. Men men, jag kan ju inte vara bästa vän med alla. Så fungerar inte världen tyvärr.
Hos mami blir det iallafall att fylla i ett skolpapper, ska försöka få APU (arbetsplatsförlagdutbildning) på biblioteket. Sen blir det att kolla på vänner och slappa lite. Är rätt trött och sliten (förkylning på gång) så en kopp te blir det såklart.  PUSS. ♥

Things never go as you plan.

Uteservering med Michaela, vandring upp till Navet, bråk, snusk, jag blir arg och tar sälle med Saran och hans tjejkompis hem. Trevlig konversation. Tequila är farligt, haha. Tack för promenaden sötnosar. Ta det lugnt med alkoholen bara ;)   Kameran ville inte göra som jag jag ville på vägen hem, equals failade bilder som faktistk är fina ur en knasig tonårings pespektiv. (puss på den som förstod det där
Nu blir det cider (som inte dracks med m) med min far och en trevlig x-man film. Puss på att jag kommer få besök av en röd kvinna snart. Hatar mitt liv. SNÄLLA KOM INNAN HÅKAN. 


We gonna loose our minds somehow.Vandra runt på stan i några timmar med fint sällskap (läs; michaela) hittade en fin tröja och ett par övermysiga benvärmare på H&M. Nöjd handlare. Blev  att prata med Alma, Olivia, Mathilda (och co: ) Hanna, Tobbelito och Helena. Även bror, Amanda och deras vänner. Massa fint. Saknat endel av flickorna otroligt mycket. 
Nu sitter jag och Michaela hos min kära far och lugnar ner oss. Ska ta en cider och en film och sen blir det att gå ut och träffa Helena igen. Lite skitsnack och allmänt fin underhållning. 13 dagar till Håkan. Jag börjar bli hyper över det faktum att jag ska se Göteborgs kung live. Puss på livet.


Olivolja i håret, vad ska det vara bra för?

Yes, ni läste rätt. Sitter med olivolja i håret at this very moment. En kär liten vän sa att det hjälper håret eller något liknande, so here I am. Det rinner ner på mina glasöon och det kliar som ända in i helvete. Jag blir tokig. Men jag ska inte klaga, finns de som är sjuka nu (elin, känn dig träffad ;) )   Ska alldeles strax skölja ur det, och passa på att ta en dusch. Sen blir det att kolla på film och ha det allmänt fredagsmysigt. Puss. 


Btw, har kinda löst hela Håkan/Gbg/sovplats-grejen. Har kanske hittat en tjej att köa med, haha. Ska bara fixa en grej till sen är allt klart. ♥

You want me to change, but all I feel is strange. ♥

You see the posters on my walls, the t-shirts and hoodies I wear. But you can't see into my heart. There is where I keep them. In a locked room to be forever saved. ♥
What these four guys have done for me, can't be described in words. I've met people I wouldn't have met withouth them, and those girls are the owners of my heart now. My best friends. I've gone through some of the worst times in my life with a Tokio Hotel-song in my ears and the guys have learned me so much. All the tears, laughter, good and bad times I've had loving this band. They've saved my life more than once, that is the honest truth. I am so grateful for everything they've given me. And whenever they win an award, perform a song or do something at all, I feel so proud over them.  Tokio Hotel, to me you'll be forever sacred. 

Happy birthday Tom and Bill Kaulitz. You deserve the best of the best. ♥

RSS 2.0